Rugbrødslagkage a la Merete
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kærnemælk Indsendt af : hellekiel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt (blandet) rugbrød, kakao, kartoffelmel og bagepulver Pisk æggehviderne (kan piskes som hele æg, men det bliver bedst hver for sig) Vend æggehviderne i massen (forsigtigt. pisk endelig ikke) Fordeles i 2 springforme, bages ved 200 gr i 15.20 minutter (til man kan se den løsner sig i kanten) Tages ud og fryses indtil brug. (det er bedst at lægge lagkagen sammen når bundene er frosne, så fyldet ikke bliver tyndt) ½ liter fløde piskes til skum 300 gram frosne hindbær knuses let med en kødhammer, og blandet med knapt 1 dl sukker. 2/3 dele af flødeskummen blandes med hindbærrene og lægges mellem bundene, og ovenpå. Resten af flødeskummen bruges som pynt rundt i kanten. Tips: Smager også rigtig godt med skovbær eller evt. blåbær. |
|
Opskriften er vist 11781 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne