Bagt frugt

Bagt frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vaniljesukker:
6-7 Vaniljestang
1 kg.sukker
 
 Bagt frugt:
 Årstidens frugter, her: jordbær pære kirsebær rabarber friske figner ferskener abrikoser
 
 Mascarponecreme:
 Mascarpone (italiensk ost) røres op med
1.5 spsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Skær vaniljestængerne i mindre stykker og blend dem. Hæld sukkeret ned til vaniljestængerne. Når massen er godt blandet, hældes den igennem en sigte. Sukker og vanilje blendes igen, til vaniljen er helt knust.

Fjern blomsten fra jordbærrene. Skræl pærerne, fjern kernehuset og hæld citronsaft på. Tag stenene ud af kirsebærrene, og skær rabarberne ud. Skær resten af frugterne igennem og fjern stenene. Skær et kryds i fignerne.

Strø 4-5 spiseskefulde vaniljesukker over frugterne og hæld lidt brandy eller sød vin over.

Stegetid:
ca. 15 minutter (til frugten er blød).





karakterer:
Opskriften er vist 19397 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-18 12:24:39
Kilde: Jamie oliver- det er præcis hans opskrift!