Fransk løgsuppe (Natmad)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og skær dem i fine ringe eller striml dem i foodprocessoren, smelt fedtstoffet i en stor suppegryde, læg løgene i og steg dem til de er blanke, løgene skal ikke blive brune.
Drys melet over og rør det godt sammen, spæd det med bouillon og lad det koge ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. Suppen køles ned og stilles til side. Toastbrødene stikkes ud med en rund udstikker som lige passer ned i skålene, den revet parmesanost lægges på. Brødstykkerne lægges over på et fad som filmes. Ved servering: Når suppen skal servers tændes ovnen og skru helt op, helst med grill. Sæt suppen på komfuret og varm den op, hæld den op i serveringsskålene. Sæt brødskiverne i den varme ovn og gratiner til osten er gylden ca. 1 minut, læg brødskiverne oven på suppen i skålene. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 16348 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-18 22:57:05 Væsken er jo i hønseboulionen.. det er en terning, til 1 liter vand, kogt sammen = hønseboulion :D cecilie - 2011-04-04 13:21:14 skal der ikke vand i eller anden form for væske? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne