Death By Chocolate cake
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Popze Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen og smør i en gyde, gør det med omhu, så den ikke brænder på.
lad den køle ned. Hæld sukker i skålen, og mix hver æg godt i sukker massen. Knæk et af gangen og mix, til deb bliver til en form for æggesnaps, blød og luftig. Tilføj den smeltet chokolade, og mix. Tilføj alle de nadre ingridienser i din dej og lad den hvile lidt. Hæld den i en springform og lad den bage ved 175º i 40 minutter. Kik til den i ny og næ. Når kagen er bagt, tagens den ud og køles af. Fjern remmen efter 10. minutter, så at den kan køle ordenligt af. Når den er total nedkøles, skal den skære midt over. Toppen af kagen skal blive til bunden, og bunden skal bruges som top, da den er plan. Nu skal vi lave fyldet. 200 gr mørk chokolade (60-65%) 85 gr smør. 1-2 dl fløde. en pakke nougat. Smelt chokolade og smør, og bland fløde i. lad den køle lidt af, skør nougaten ud og lig den i midsten af kagen, og når chokoladen er kølet lidt ned, så den er blevet lidt fats, fordel den i midten og på toppen. lad den glide ned af siderne. Pynt med revet chokolade på toppen :D Tips: Brugte 86% chokolade sidste gang, og det kan ikke anbefales da den er meget bitter. |
|
Opskriften er vist 19618 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2013-01-31 15:25:25 Hvor mange personer rækker en enkelt kage til? Christiane - 2012-04-30 12:22:59 Du har glemt nougat i ingredienslisten. Og hvor meget er "en pakke"? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne