Ungarsk gullashsuppe 04
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Kan godt fryses Indsendt af : Winnie Indsendt : Red : |
|
|
Oksekød og groft hakket løg brunes på panden i smør, herover drysses med paprika, salt og peber.
Det hele kommes over i en gryde, tilsæt bouillon og hakkede tomater, tilsæt evt. gulerødder. Når kødet er mørt, hældes evt. kogte kartofler i. Tips: Gulerødder og kartofler kan erstattes med suppeurter, og suppen serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 13516 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-02-14 22:33:47 rigtig godt med en anelse tabasco, så smager det som i Ungarn, og får varmen af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne