Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter

Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 4 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 1 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 2 Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet i portionsstykker
 salt
 peber
50 g.smør
 
0.5 Savoykål
 
1 spsk.salt
1 stk.citron
3 spsk.olie
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.dijonsennep
 sukker
 
1 ds.kogte kikærter
1 håndfuld basilikumblade
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Snit kålen så fint, du kan. Kom den i en skål, og vend med salt og saft fra en halv citron.

Læg fisken i en lille ildfast form, og drys med salt og peber. Fordel smørret over fisken. Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og hold det under den kolde hane. Dryp af, fold ud og fordel papiret over fisken.

Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter.

Kram kålen med din hånd, skyl den i koldt vand, og kram tør. Bland olie, eddike og sennep i en skål. Smag til med en anelse sukker. Vend kålen heri. Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp, og vend dem i skålen sammen med basilikum.

Tag fisken ud, og smag smørret i formen til med citronsaft.

Server fisken med citronsmør og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13514 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu