Ovnbagt helleflynder og savojkålssalat med kikærter
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Snit kålen så fint, du kan. Kom den i en skål, og vend med salt og saft fra en halv citron. Læg fisken i en lille ildfast form, og drys med salt og peber. Fordel smørret over fisken. Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og hold det under den kolde hane. Dryp af, fold ud og fordel papiret over fisken. Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter. Kram kålen med din hånd, skyl den i koldt vand, og kram tør. Bland olie, eddike og sennep i en skål. Smag til med en anelse sukker. Vend kålen heri. Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp, og vend dem i skålen sammen med basilikum. Tag fisken ud, og smag smørret i formen til med citronsaft. Server fisken med citronsmør og salat. |
|
Opskriften er vist 13514 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne