Thai-suppe

Thai-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 suppefond
 kammuslinger
 muslinger
 kæmperejer
 salt
 peber
 olivenolie
 hvidvin
 vermouth eller vand
 krydderurter (basilikum, kørvel, oregano, koriander, dild)
 nudler
 ingefær
 chili
 kogte sorte bønner
 
Opskrift:
Tag et stort stykke stanniol og hæld olie, salt og peber på. Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne. Fold stanniolen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand). Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig). Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær. Hæld de kogte nudler op i en portionsskål. Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå. Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.





karakterer:
Opskriften er vist 37439 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-22 12:26:21
Siden hvornår er oregano, dild, vermouth og hvidvin blevet en del af det thailandske køkken?

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriten er Jamie Olivers