Thai-suppe
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Tag et stort stykke stanniol og hæld olie, salt og peber på.
Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne.
Fold stanniolen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand).
Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig).
Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær.
Hæld de kogte nudler op i en portionsskål. Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå.
Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.
|
|
Opskriften er vist 37511 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Nicolas - 2011-01-22 12:26:21 Siden hvornår er oregano, dild, vermouth og hvidvin blevet en del af det thailandske køkken? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Opskriten er Jamie Olivers |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne