Chicken Curry 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : nej Indsendt af : Rune Indsendt : Red : |
|
|
1) man skære kyllingen ud i strimler og skære løgen og peberfrugten ud i tern
2) man bruner kylling stykkerne hurtigt på i en wok så de alle har fået en flot brun farve og sætter pastaen over 3)svitser grøntsagerne sammen med kyllingen 4) tilsætter championg, karry og fløde og lader det simmer et par minutter ved svag varme 5) man tager sit færdig kogte pasta og blander sammen med det andet også har man en rigtig god ret der er rigtig hurtigt at lave en travl dag Tips: man behøver ikke være mester kok for at lave reten også tager den ikke mere end 15 at lave, alt efter hvor hurtig man er og man kan selv tilsætte andre grøntsager, synes selv det er nemest at lave i en wok gryde men kan os laves i en alm |
|
Opskriften er vist 28262 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer matilde - 2013-12-03 20:13:23 God ret, hvis man tilføjer ekstra krydderi såsom spiskummen, paprika og lidt chili. Juhl - 2013-11-06 18:47:18 Tjaaaa, om det er kokken det er galt med eller om retten bare ikke smager af noget... Den får en chance mere og så vil jeg forsøge at pifte den lidt op :) Sofie - 2013-06-18 17:00:41 Hold da op, det var godt nok kedeligt. Meget dansk. Lisbeth - 2011-09-12 19:45:21 Retten smager pragtfuldt :-) Brændte dog karryen af inden jeg stegte kyllingestykkerne og tilsatte en revet gulerod og en håndfuld ærter. Helle A - 2011-04-16 15:50:22 kan man komme kartofler i? Kasper Larsen - 2010-04-05 17:00:33 Det er en af de dårligste retter jeg nogensinde har smagt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne