Spinattærte - Den rigtige
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : ? Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og steg det i bunden af en gryde med lidt olie til det er let gyldent, kom den frosne spinat i gryden og varm den op så den er optøet.
Tag gryden af varmen og rør de øvrige ingredienser(ikke butterdejspladerne) sammen i gryden. Smør et ovnfast fad og dæk det med den ene butterdejs plade også op ad kanten. fordel grydens indhold i fadet og læg den anden plade på som låg. Skær overskydent dej væk ved kanten. Skær tærten igennem i 10 stykker og pensel den med lidt smør eller olie. Bages ca 30 min i en forvarmet ovn på 200 grader. Tips: Retten kan også bruges i en bufet eller som en frokostret. |
|
Opskriften er vist 14329 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne