Kuvertbrød glutenfrit
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : jsw Indsendt : Red : |
|
|
lun mælk og opløs gæren.
Kom fiberhusk i rør rundt, lad det stå ca. 10 min. til det gelerer. Rør margarinen og salt i. Derefter æg og til sidst mel. Røres på maskine i ca. 10 min. Hæver ca. 40 min. et lunt sted. Kom olie på et bagestykke eller stort skærebræt og form dejen efter ønske. Efterhæver på pladen ca. 20 min. Pensles med æg og drysses evt. med sesam, birkes. Bages ca. 15-20 min. midt i ovnen ved 200 grader C. Tips: Glutenfrit brød bliver bedst, hvis det røres på røremaskine. |
|
|
Opskriften er vist 6608 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne