Ovnbagt kartoffelsalat

Ovnbagt kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.små nye kartofler
250 g.små rødløg
1 bdt.Timian frisk
3 spsk.Becel flydende
 salt
 peber
2 spsk.hvidvinseddike
1 bdt.Hakket persille
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne og halver dem. De største deles i kvarte. Skær rødløgene i både. Kom kartofler og rødløg i et ovnfast fad og drys godt med timian. Hæld Becel flydende over, bland og bag kartoflerne ved 200 grader C i ca. 30 minutter, til de er møre. Hæld straks hvidvinseddike over, bland og drys med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 9837 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-16 11:05:52
Lækkert!- især for en nybagt veganer som undertegnede.