Ovnbagt kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Becel Indsendt : |
|
|
Skrub kartoflerne og halver dem.
De største deles i kvarte.
Skær rødløgene i både.
Kom kartofler og rødløg i et ovnfast fad og drys godt med timian.
Hæld Becel flydende over, bland og bag kartoflerne ved 200 grader C i ca. 30 minutter, til de er møre.
Hæld straks hvidvinseddike over, bland og drys med persille.
|
|
Opskriften er vist 9837 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-10-16 11:05:52 Lækkert!- især for en nybagt veganer som undertegnede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne