Katoffelroulade med bacon
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susanne Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Bacon svitses på panden og blandes med kartoffelmos og forårsløg.
Rul butterdejs pladerne ud til dobbelt størrelse og smør kartoffelmos blandingen på og rul den sammen som roulade. Skæres ud i 2-3 cm tykke skiver og bages i ovnen ca. 20 min Tips: Kan med fordel laves nogle dage før og puttes i fryseren, det er nemmere at skære nogle pæne skiver når den er lidt frossen. |
|
Opskriften er vist 6485 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-11 18:40:59 sæt ovnen på 200 grader og giv den mere end 20 min - lad også mosen køle af inden i lægger den på butterdejen ellers smelter dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne