3-Korns grovboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Steffen Indsendt : |
|
|
3-korns blandingen koges i ca. 2 dl. vand (af de 5 dl.) ved sagte varme i 4 minutter. Blandingen kommes i en skål sammen med mælk, resten af vandet, honning og olie. Efter afkøling (til hånd-lunt) blandes gæren i.
Begge typer mel blandes sammen med havre og salt. ”mel” blandingen røres i gradvist i væsken. Hæve tid: 1 time. Efterhævning 30 min. Bagetid: 20 min. Ved 200º Tips: Dejen skal være meget klistret ellers bliver de færdige boller tørre efter afkøling. |
|
Opskriften er vist 51868 gange,
og udskrevet 1146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-08-15 22:47:04 Hvor kan man købe 3 korns blandingen ? Lis - 2011-11-29 11:19:53 Hvor kan man købe Groft Ciabatta mel? Har forsøgt flere steder, og hvad kan den ellers erstattes med? anonym - 2011-07-12 10:38:06 Og hvornår skal havregrynen i? Marie. - 2010-05-26 09:25:38 Hvor mange boller bliver dr af en portion? anonym - 2010-05-17 08:44:05 brød uden mælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne