Sveske- æblemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i kvarte uden kernehus. Snit dem i små stykker og kom dem i en gryde sammen med fint snittede svesker, fint hakket skrællet ingefær (evt. tørret )og hel kanel. Tilsæt fint revet citronskal og vand. Giv frugterne et opkog under låg. Tag låget af og lad frugterne simre møre i 10 minutter. Tilsæt sukker og kog marmeladen igennemen under omrøring. Kom groft hakket valnødder i og kog marmeladen i 5 minutter. Tag kanelstangen op og tilsæt koncervering. Kom marmeladen på glas og luk straks til. Server marmeladen til ristet brød eller som fyld i kager eller tærter. Fx. lagkager eller napolion flødeskumskager. |
|
Opskriften er vist 15185 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Malene-pigen - 2010-09-12 15:47:27 Smager super godt, især til ristet rugbrød og ostebord !!! Jeg brugte ca 800 g sukker, så man får mere smag af de andre ingredienser. Ditte - 2009-02-05 16:41:36 Når man ser sammensætningen af ingrediencer, lyder det noget specielt. Men marmeladen smager VIIIIIILLLDDTT godt !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne