Kejser Larsen Brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kejser Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel, rugmel, solsikkekerner, femkornsblanding og salt blandes sammen i en skål.
Tag en anden skål og bland soja og vand, dette lunes i mikrobølgeovn, hvorefter gæren tilsættes. Væsken tilsættes melblandingen lidt efter lidt, under omrøring med håndmikser,(dejkroge) til den er blank og fast. Dejen stilles til hævning i en tildækket skål et lunt sted i 30 minutter. Ælt dejen igen, og kom det tilbage i skålen, hvorefter det igen hæver i 30 minutter. Ælt dejen igennem og form det til et brød. Tildæk brødet på bagepladen og lad det efterhæve i 10 minutter. Ridses og pensles med lunken kaffe og drysses med femkornsblanding. Varmluftovn forvarmes til 250 grader. Brødet sættes ind i ovnen og der skrues ned til 190 grader og bages i 30 minutter. Tips: Brødet fugtet evt. med en vandforstøver 15 minutter inde i bagningen, for at gøre skorpen sprød. |
|
Opskriften er vist 3835 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne