Braiserede kalvebrisler med urtecreme

Braiserede kalvebrisler med urtecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Braiserede kalvebrisler med urtecreme, billede 4 Braiserede kalvebrisler med urtecreme, billede 1 Braiserede kalvebrisler med urtecreme, billede 2 Braiserede kalvebrisler med urtecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalvebrisler
 
1 løg
2 gulerødder
1 porre
200 g.knoldselleri
30 g.smør
 
2 dl.tør hvidvin
2 dl.lys kalvebouillon
 Krydderurtebuket af 2 stilke timian og 5 kviste persille og laurbærblad
 
2 dl.piskefløde
0.5 citron
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand 1 times tid. Kog dem herefter i letsaltet vand 2-3 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og fjern hinderne, årer og andre urenheder.

Grønsagerne snittes fint og svitses i smørret i en gryde. Kom brislerne sammen med vin og bouillon. Læg krydderurtebuketten i og drys med salt og peber. Lad det simre ca. 20 minutter.

Tag brislerne op og hold dem varme. Fjern krydderurtebuketten.

Kom grydens indhold i en blender og hæld det tilbage i gryden og hæld fløden ved. Kog yderligere ind for god varme i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Vi har serveret med Hasselback gulerødder, Pommes rissoles og bredbladet persille til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 22233 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu