Championpaté
Indsendt af : Anyah Indsendt : Red : |
|
|
Hak champion, løg, hvidløg og nødder fint i foodprocessor eller andet.
Svits blandingen i olien og tilsæt timian. Hæld det i en røreskål og lad det afkøle lidt. Rør æg, fløde og ris i blandingen. Smag til med salt og peber. Fyld blandingen i smurte forme. Størrelsen betyder ikke så meget bare tag hvad du har eller køb engangs aluforme. Bages utildækket 1 time i en forvarmet ovn ved 275 grader. Tips: * Holder flere uger i køleskabet, hvis du kan gemme dem så længe. For de er bare numnum og namnam. |
|
Opskriften er vist 8753 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-14 17:37:10 Det er en fantastisk opskrift og resultat:O) Som vegetar er det fantasisk med noget velsmagende og nemt pålæg+kan også spises som vegetar"kød" til aftensmad! 10000...000 stjerner herfra:O) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne