Østriske kalvehaler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær grønsagerne i små stykker. Pil løget og stik nellikerne heri. Kalvekødet løsnes fra benene med en skarp kniv. Gnid det med salt og peber og vend det i mel. Varm fedtet i en gryde, læg kalvehalerne i og lad dem brune i 10 minutter. Tilsæt grønsagerne og løget og hæld vandet ved. Lad retten snurre i mindst 1½ time, til halerne er så møre at kødet falder fra benene.
Tag halerne op og anret dem på et fad. Si stegeskyen. Skyl og hak persillen og bland den i saucen sammen med creme fraiche. Smag saucen til og hæld den over kødet. Hertil serveres kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 17774 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne