Krydret tomatsuppe 02
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : lau.giversen Indsendt : Red : |
|
|
Snit løgene i strimler og kom dem i gryden. Tilsæt olivenolie og svits løgene til de er klare. Tilsæt paprika, karry og chilipulver samt peber. Svits det hele let. Tilsæt tomater og boillion (helst hjemmelavet kød/grønt boillion). Bring i kog. Skru ned så retten simrer. Koges til tomaterne har afgivet al deres væde og løgene er gennemkogte. Brug en blenderstav i gryden til det hele er jævnt. Kog så videre indtil suppen er indkogt til det halve og har en passende konsistens. Kogetid ialt ca. 2 timer.
Smag til med salt. Tips: Som garniture kan anvendes forkogte porreskiver og/el. sprødstegt bacon samt et stk. flutes |
|
Opskriften er vist 7469 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne