Pastaret og kyllingefilet med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lisa Aagaard Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Rul en skive bacon om hver filet. Læg dem i et ovnfast fad, evt. beklædt med bagepapir, og steg dem midt i ovnen, i 20 minutter, ca. ved 250 grader.
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand. Svits løg og champignoner i olien, i en gryde, til al væden fra champignonerne er fordampet. Fløden tilsættes. Lad det koge op. Tilsæt den færdigkogte pasta, smag til med salt og peber og kog det op. Tips: Serveres evt. med salat og flütes. |
|
Opskriften er vist 20791 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer klausefar - 2012-10-30 16:54:11 hvad bruges bouillonterningen til??? anonym - 2009-04-10 11:11:30 smør evt. lidt hvidløgsost på inden bacon rulles om en rigtig god ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne