Banan-Chokoladekage 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lisa Aagaard Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Pisk æggene luftige med sukkeret. Sigt mel, bagepulver og vanillesukker sammen og vend det i æggemassen. Mos bananerne sammen med citron- eller limesaft og rør dem i dejen sammen med det hakkede chokolade. Vend det smeltede, afkølede margarine i, og fyld dejen i en smurt form, (ca. 20x25 cm.) Bag kagen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Lad den hvile i formen i 5 minutter, før den vendes ud på en rist til afkøling. Glasur: Hak chokoladen og smelt det over vandbad sammen med margarinen. Overtræk den afkølede kage med den varme glasur. |
|
Opskriften er vist 17765 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2016-10-24 17:41:03 Lækkert at bruge en hel citron og appelsin chokolade. Så blir den ikke for sød og tung, som jeg synes banankager let kan blive Kristina - 2010-08-02 21:32:28 Smager godt med lyst Marabou chokolade i dejen istædet for mørkt chokolade. Også hassel nødder i dejen også.. :-) Også med almindelig glasur. :-) michella - 2009-12-27 15:07:07 lavede den mad baley glasur det var godt nok godt med 75g mørk chokolade birk - 2009-12-11 08:20:50 smager godt lidt creme freice Ala - 2009-03-11 22:02:32 den er sku super god men jeg havde ingen bananer så lavede den med pære.. deen er super god i skal da bare prøve den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne