Kalvehale gourmet

Kalvehale gourmet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalvehaler
20 g.margarine
2 porre
2 gulerødder
½ dl.ærter
1 dåseasparges
4 dl.kalvebouillon
 salt
 peber
1 tsk.paprika
1 tsk.kulør
 Jævning
 
Opskrift:
Halerne deles i leddene, brunes i margarinen og snurrer stille, mens porre og gulerødder ordnes. Grønsagerne tilsættes i store stykker. Retten småsimre 45-50 minutter med væde og krydderier.

Når retten er næsten mør varmes ærter og asparges i. Retten farves, jævnes og smages til.

Server med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 18114 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-21 11:42:40
Temmelig uspændende tilberedning af kalvehaler. Simretiden bør forlænges med mindst 60 minutter, hvis halerne skal være spiselige.