Kalvehale gourmet
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale Indsendt : |
|
|
Halerne deles i leddene, brunes i margarinen og snurrer stille, mens porre og gulerødder ordnes. Grønsagerne tilsættes i store stykker. Retten småsimre 45-50 minutter med væde og krydderier.
Når retten er næsten mør varmes ærter og asparges i. Retten farves, jævnes og smages til. Server med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 18110 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Bülow - 2010-02-21 11:42:40 Temmelig uspændende tilberedning af kalvehaler. Simretiden bør forlænges med mindst 60 minutter, hvis halerne skal være spiselige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne