Nakkefilet stegt som vildt med champignonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt af : Lisa Aagaard Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Nakkefilet:
Nakkefileten krydres med salt og peber. Læg skiver af sliced bacon over stegen, så de dækker,- må gerne overlappe lidt. Skiverne kan evt. fæstnes i siderne med kødnåle under stegningen. Læg nakkefileten i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld lidt vand ved. Steg ved 180 grader i ca. 2 timer. Stegen er færdig ved en centrumstemperaturen 80 grader. (Stegen bliver perfekt mør ved en centrumstemperatur på knap 90 grader.) Champignonsauce: Rens champignonerne og skær dem i kvarte eller halve. Rist dem i en gryde i en smule fedtstof. Hæld skyen fra stegen op i gryden, kog igennem og tilsæt fløden. Jævn saucen og smag til med salt og peber. Tips: Kan serveres med kartofler og haricots verts. |
|
Opskriften er vist 36523 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne