Lynstuvede Gulerødder

Lynstuvede Gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisa Aagaard Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-6 gulerødder
1 porre
15 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
 evt.0.25 tsk. muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Skyl og rens grøntsagerne.
Riv gulerødderne og skær porren i tynde ringe.

Svits grøntsagerne i fedtstoffet et par minutter.

Drys melet over og tilsæt mælken lidt af gangen, under omrøring.

Lad stuvningen koge igennem ved svag varme 4-5 minutter. Smag til med salt og peber, og evt. revet muskatnød.

Tips:

Denne stuvning erstatter fint den brune sovs, til f.eks. frikadeller, karbonader eller krebinetter. Et frisk alternativ.





karakterer:
Opskriften er vist 5357 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu