Lynstuvede Gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Lisa Aagaard Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens grøntsagerne.
Riv gulerødderne og skær porren i tynde ringe. Svits grøntsagerne i fedtstoffet et par minutter. Drys melet over og tilsæt mælken lidt af gangen, under omrøring. Lad stuvningen koge igennem ved svag varme 4-5 minutter. Smag til med salt og peber, og evt. revet muskatnød. Tips: Denne stuvning erstatter fint den brune sovs, til f.eks. frikadeller, karbonader eller krebinetter. Et frisk alternativ. |
|
Opskriften er vist 5357 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne