Indianergryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : ninnacaroline Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og riv gulerødderne. Skær hvidkålen i mindre stykker. Hak løgene.
Svits løg + paprika i margarine, tilsæt kødet og brun det godt. Tilsæt vand, bouillonterning og hvidkålen og lad det koge under låg ca. 10 min. Tilsæt de revne gulerødder og evt. mere væske. Tilsæt her soyaen og lad koge under låg ca 15 min. Smag til med salt og peber. Kan spise som selvstændig ret eller med flutes eller ris. Tips: Smager godt med ekstra væske (som en slags sovs). Er desuden perfekt at lave sammen med børn da det giver anledning til temaaftener og det er nemt for dem at hjælpe til med at lave maden. |
|
Opskriften er vist 259050 gange,
og udskrevet 3639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2022-11-25 01:05:29 Da jeg - i oldtiden - var barn, lavede min søde mor ofte indianergryde i vinterhalvåret og der blev altid stillet ketchup på køkkenbordet, ved siden af den store 9-liters gryde - med indianergryde. Mums Mr Culinary - 2022-10-22 02:19:07 Og i øvrigt heller ikke Paprika Mr Culinary - 2022-05-27 00:54:59 Der skal på ingen måde Soja eller Margarine i, og der skal altid være Karry! Karen - 2022-01-18 21:05:48 Lidt mere væde, så kan man tilsætte lidt spaghetti, og børn vil elske det. Michael - 2021-09-11 13:21:00 Hej Jeg er fra 1964, og har i min barndom spist _meget_ Indianergryde, og det har aldrig været efter denne opskrift, hvilken Jeg ikke anser for en "Ægte Indianergryde". Følgende ville aldrig finde vej til en "Ægte Indianergryde": * Hvidkål * Gulerødder * Hk. Oksekød * Kinesisk soya Vh. Michael Mona lise - 2021-02-26 14:43:04 Rigtig god varm ret med få ingredienser som både mætter og smager super godt!! Charlotte Kaagh - 2020-09-27 16:59:11 Jeg elsker alt med kål, så jeg giver den topkarakter! anonym - 2020-09-25 23:32:11 Glimrende også med reduceret kødmængde 👍 Karen - 2020-09-20 18:31:49 Den smager så godt 👍👍👍 anonym - 2020-09-19 00:16:22 Smager bedre med karry end paprika, synes jeg. Jakob - 2018-01-27 16:26:13 Jeg syntes det er lidt underligt at der skal kinesisk soya i en "ægte indianergryde" :) Anders - 2016-10-01 17:43:14 Prøv at komme 1-2 spsk. karry i. Brænd karryen af i smørret, inden løgene klares. Tilsæt et skrællet revet æble og 1 spsk citronsaft efter smag. Kristina - 2010-05-01 19:23:00 Synes selv den var rigtigt god, men faldt til jorden med et brag da jeg serverede den for resten af familien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne