Kalvehjertesautè

Kalvehjertesautè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvehjerter i tynde strimler
1 spsk.olivenolie
15 g.smør
1 løg
250 g.svampe
3 dl.kalvebouillon
1 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
1 lille bundt persille
 
Opskrift:
Vend kalvehjertestrimlerne med salt og peber og steg dem hurtigt i en meget varm wok med smør og olie. Tag kødet op. Sautér nu fintsnittede løg i wokken i 3 min. og tilsæt rensede svampe i kvarter. Lad dem brune godt og spæd med bouillon og lad det simre 5 min. Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber, vend kødet og hakket persille i saucen og server med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 16660 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu