Kalvehjertesautè
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Vend kalvehjertestrimlerne med salt og peber og steg dem hurtigt i en meget varm wok med smør og olie. Tag kødet op.
Sautér nu fintsnittede løg i wokken i 3 min. og tilsæt rensede svampe i kvarter.
Lad dem brune godt og spæd med bouillon og lad det simre 5 min.
Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber, vend kødet og hakket persille i saucen og server med kartoffelmos.
|
|
Opskriften er vist 16660 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne