Rejer i sur-sød sovs
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : nej Indsendt af : Kurt H Indsendt : Red : |
|
|
100 g. rejer marineres:
i olivenolie, hvidløg, chillisauce og steges let på en wok og hviler til det øvrige fyld er færdig. 50 g rejer dyppes i 20g Thai frituremix og friteres i en lille gryde med rapsolien til de er lysebrune og placere på fedtsugende papir indtil de drysses over den færdige ret. Det snittede fyld: tomater, peberfrugt, løg og champignon hældes i wokken med lidt af friture rapsolien ouster og soja saucen. Svitses så grøntsagerne stadig er sprøde. Tilsæt: rosevin, olietomater, rejer og majsstivelse og lad det småkoge 3-4 minutter. Server i wok / skål med friterede rejer drysset på, tilbehør godt brød eller ris. |
|
Opskriften er vist 17945 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne