Pandekager med Bacon, brunch
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Fold kanten op på to store stykker bagepapir så hvert stykke danner en firkantet form (ca. 35 x 40 cm.).
Fordel halvdelen af baconen i den ene papirform og steg baconen midt i ovnen til den er let gylden. Pisk imens mel og 2½ dl af mælken sammen - til en lind dej. Pisk resten af mælken i. Pisk æggene i, tilsæt derefter saltet. Fordel halvdelen af pandekagedejen over den ristede bacon og bag pandekagen midt i ovnen. Træk bagepapiret over på en bagerist og lad pandekagen køle lidt af. Rul den lune pandekage sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær rullen i 4 skrå stykker og anret dem på portionstallerkener med salat og tomater. Server - og lav imens den anden pandekage Tips: Bacon kan erstattes af skinke i små stykker, men skinken skal ikke steges. |
|
Opskriften er vist 14371 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Zacko - 2016-07-20 15:07:48 Der er ikke pandekager pandekager bages ja men som ordet antyder på en pande og giver ret i det dingenot skriver det er indbagt bacon når det smides ind bag en ovndør Dingenot - 2012-10-17 15:28:12 Man kan vel også bare kalde det indbagt bacon. Jeg ville nok tilføje noget krydderi for smagens skyld, selvom der ofte er meget smag i bacon :) En kage - 2010-11-18 08:20:39 Jeg kan li' kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne