Fødselsdagsboller 07
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet, til det er opløst.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men kun lidt mel af gangen. Dejen hældes ud på bordet og æltes. Dejen hæver i skålen en halv time, med et forklæde over sig. Tril dejen til en lang pølse, og del den i 24 små stykker, og form dem til boller. Bollerne anbringes på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bollerne hæver nu 20min. Pensel bollerne med et æg eller lidt mælk. Bages i ca. 12min. ved varmluft 200grader. Tips: Når bollerne hæver, kan man jo altid rydde op. Hvis de hæver længere tid, bliver de ekstra gode, både store og luftige. |
|
Opskriften er vist 6379 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jane - 2010-02-07 14:50:19 Synes simpelthen jeg brugte så meget mel. I Hvert fald mere end 600 g. hende der sendte opskriften ind - 2009-01-24 18:05:07 Hej alle. I opskriften står der at bollerne skal hæve med et forklæde, det er noget vrøvl. jeg mente et tørklæde. håber at nogen vil prøve dem :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne