Helstegt kalvehjerte
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens det grundigt ved at krænge "vrangen" ud eller få slagteren til at hjælpe. Fjern årestammer og sener. Dup hjertet med papir fra køkkenrulle. Drys lidt salt og peber ind i hjertet. Kom persille i. Saml hjertet og fæstn med kødnåle. Rens og skær løg og gulerod i fine stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde. Brun hjertet, kom løvstikke, timian, løg, gulerod og væde ved. Lad hjertet småstege i ca. 2 timer. Tag hjertet op af gryden. Fjern kødnålene. Jævn skyen lidt og smag den til.
|
|
Opskriften er vist 24958 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne