Helstegt kalvehjerte

Helstegt kalvehjerte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalvehjerte
 groft salt
 peber
1 bdt.persille
1 kvistfrisk løvstikke eller 1 tsk tørret
1 kvistfrisk timian eller 1 tsk tørret timian
1 skalotteløg
1 gulerod
20 g.fedtstof
2-3 dl.vand eller kalvebouillon
 evt. lidt jævning
 
Opskrift:
Skyl og rens det grundigt ved at krænge "vrangen" ud eller få slagteren til at hjælpe. Fjern årestammer og sener. Dup hjertet med papir fra køkkenrulle. Drys lidt salt og peber ind i hjertet. Kom persille i. Saml hjertet og fæstn med kødnåle. Rens og skær løg og gulerod i fine stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde. Brun hjertet, kom løvstikke, timian, løg, gulerod og væde ved. Lad hjertet småstege i ca. 2 timer. Tag hjertet op af gryden. Fjern kødnålene. Jævn skyen lidt og smag den til.





karakterer:
Opskriften er vist 24958 gange,
og udskrevet 484 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu