Zahls Ostesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Er fryseejnet Indsendt af : Morten Zahl Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes i en gryde, mel piskes deri, vandet tilsættes samtidig med, at der røres.
Bouillonterningerne tilsættes og varmes op. Pikantosten, det halve fløde og salt tilsættes og det står nu ved svag varme og simrer i 10 min. Tilsæt derefter resten af fløden, porer, rød peber, hvidløg og det lille fint skårede løg, og lad det igen simre i 10 min. 5 min inden servering tilsættes rejerne, og retten er færdig. Tips: Tilbehør kunne være flutes/hvidløgsbrød og salat. |
|
Opskriften er vist 14310 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2014-01-12 18:11:50 Den smager helt fantastisk, både med rejer og med kylling. Kan helt klart anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne