Søde JuleBoller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Emilie Indsendt : Red : |
|
|
opløs gær og honning i det lunkne vand.
Tilsæt halvdelen af melet og de øvrige ingredienser. Ælt dejen og tilsæt efterhånden resten af melet. Dejen skal nu hæve et lunt sted i 20 min. Dejen deles i ca. 10 stykker og formes til boller. De sættes på pladen og skal nu hæve i 1 time. Der må gerne lægges et fugtigt viskestykke over. Herefter penseles bollerne med mælk eller æg. Bollerne bages midt i oven i ca. 10-12 min. ved 226 grader. til de er gyldne (: Tips: det er vigtigt at overholde bollernes hævetid - det er den og olien der gør bollerne luftige. Rigtig go' førnøjelse (: |
|
Opskriften er vist 13750 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2020-08-06 19:26:07 DE ABSOLUT BESSTE BOLLER!! Karina - 2010-12-23 13:05:53 Jeg har nu bagt disse boller to gange. Jeg tror måske godt at man kan komme lidt mere gær i, syns de bliver ret små og faste. De smager dog godt alligevel, og er nemme at lave :) Pernille - 2010-08-07 15:58:11 Ekstra gode, hvis man kommer lidt havregryn i ;) Emilie - 2009-01-24 13:34:09 Rigtig gode boller , tag og prøv dem de er FANTASTISKE (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne