Kødboller i jordnøddesauce

Kødboller i jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
0.75 dl.hvedemel
2 spsk.olie
4 fedhakkede hvidløg
2 spsk.rød karrypasta
1 ds.kokosmælk
2 spsk.jordnøddesmør
1 dl.brun farin
2 spsk.sojasauce
10 stk.frisk mynteblade
 
Opskrift:
Kødboller:
Form kødet til boller (ca. 2-3 cm i diameter)
Rul kødbollerne i melet og ryst overskydende mel af.

Varm olien op i en wok og steg hvidløgene under omrøring i ca. ½ min. Tilsæt kødbollerne og steg dem til de har fået en gylden brun farve.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Kom så karrypasta i wokken og lad det stege i resten af olien og hvidløgene i ca. ½ min.
Tilsæt kokosmælk og jordnøddesmør og bring det i kog et par min. Tilsæt brun farin, soyasauce og lad det koge lidt sammen. Kom hele mynteblade i og lad dem koge med 1 min.

Læg kødbollerne i saucen og lad det småkoge i 5-8 minutter.

Serveres med jasminris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 4456 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu