Super nem Kanelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser til kagen blandes godt sammen og hældes i en stor smurt bradepande eller 2 springforme.
Bages i ca. 40 min. ved 200 grader Glasuren laves mens kagen bager. Smør smeltes og blandes med flormelis, kakao og æg. Det piskes godt sammen. Når kagen er taget ud af ovnen hældes glasuren på. Tips: Kagen smager rigtig godt når den komme fra køleskabet inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne