Nøddemarengskage

Nøddemarengskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
400 g.sukker
500 g.hvedemel
2 tsk.hjortetaksalt
4 dl.piskefløde
1 spsk.romessens
 
 Nøddemarengs:
1 dl.æggehvider
100 g.sukker
40 g.hasselnøddeflager
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.

Nøddemarengs:
Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8522 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu