Sauteret kalveskank
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : Red : |
|
|
Kalveskank-skiverne pudres med mel og sauteres let i olivenolie i en stegegryde eller sauterpande.
Når skiverne er velsauterede (uden at tage farve) tilsættes hvidvin og hvidløgsfed. Hæld vand på - så skiverne er lige knapt dækket med væde. Drys med lidt salt og kog kødet mørt under låg (ca. 1 - 1 1/4 time). De sidste 10 min. tages låget af, og rosmarinkvisten koges med.
Imens kødet koger, sauteres ris og krydderier let i olie i en gryde.
Tilsæt vand og lad indholdet koge som løse ris (15-20 minutter).
Forårsløgene renses og dampes møre under låg i egen saft og olivenolie. Krydres let med salt og peber og citronsaft.
Anrettes på fad og drysses med brødcroutoner - skær franskbrødsskiverne i små firkanter og rist dem gyldenbrune i olivenolie krydret med de 4 hvidløgsfed. Hvidløgsfedene kan evt. udelades ved servering.
I mellemtiden er kødet blevet mørt. Tag rosmarinkvisten op.
Lad kødet blive i saucen og tilfør denne capers og hele oliven. Smag til med lidt peber, men pas på med salt, da oliven er salte i forvejen. Og så kan det hele anrettes og serveres.
|
|
Opskriften er vist 8242 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne