Pernod sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Ninette Indsendt : |
|
|
3 dl. lage koges op med 1 tsk. knust stjerneanis, skiverne af fennilke og pernod.
Lagen afkøles og sis gennem et klæde eller kaffefilter. Sildene kommes i et henkogningsglas sammen med lagen. Skal trække i ca. 24 timer. Anrettes i skål pyntet med friske skiver fennilke. Hvis ekstra stærk smag ønskes kan der dryppes nogle dråber pernod. Tilbehør kan være æg og tomat. |
|
Opskriften er vist 8774 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne