Apple crumble med custard
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Nunu Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker, mel og smør sammen til at det har samme konsistens som rasp.
Forvarm ovnen til 150 grader. Hæld æblemosen i et fad, og hæld ”raspen” over. Bages på midterst ribbe i ca. 30 minutter, det er færdigt når ”raspen” er gylden. Varm mælk og fløde forsigtigt op i en gryde, det må IKKE koge. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen i en skål. Temperer æggeblommerne med en smule af den varme mælkeblanding og bland forsigtigt æggeblandingen op i gryden. Varm blandingen op under konstant omrøring. Husk at blandingen ikke må koge. Når blandingen er jævn hældes den igennem en si, og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 9259 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne