Cheesecake med jordbær
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Nunu Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Smuldr kiksene, smelt smørret, bland det sammen og fordel blandingen på et fad med toppen af en springform omkring. Ostecreme: Læg husblas i blød i ca. 10 minutter. Rør osten sammen med æggeblommer, cremefraiche og vanilje. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i vandbad. Afkøl husblassen lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive og bland forsigtigt flormelis i. Vend det i ostemassen og hæld fromagen over kiksene og stil det køligt til at det begynder at stivne. det tager nogle timer. Jordbærtop: Jordbær, vand og sukker koges op. Det sigtes, men brug ikke en ske til at presse al saft ud hvis du ønsker en klar jordbærtop. Tilsæt udblødt husblas og køl af til lillefingervarmt inden det hældes over ostekagen. Sæt i køleskab natten over. Server afkølet. |
|
Opskriften er vist 45084 gange,
og udskrevet 892 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Nunu - 2010-09-13 12:51:33 Den kan i øvrigt godt fryses har jeg fundet ud af. Bunden bliver lidt blød, men den smager stadig skønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne