Farmors gulerodsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : karl Indsendt : Red : |
|
|
skræl og skær guleroder og kartofler, hel vand over så det lige dækker. lad det koge til de er møre, og blend det. derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
servere med flutes, og evt. kød. |
|
Opskriften er vist 9090 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne