Kogt helleflynder
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens fisken, den skal ikke flås og må gerne beholde hovedet på. Indvolde og gæller tages ud ved et snit lige under hovedet, bed evt. fiskehandleren om at gøre det.
Skrab fisken ren for slim på den hvideside, den mørke side børste grundigt i flere hold saltvand eller under rindende koldt vand. Bland vand, salt, peberkorn, løg delt i både og et par kviste dild i en gryde og bring det i kog. Læg fisken i og lad den koge ved svag varme – vandet skal blot ”perle” i kanten ca. 15 minutter. Læg fisken på et varmt fad sammen med kogte grøntsager, drys med persille og giv smørsovs eller rørt smør til. |
|
Opskriften er vist 23146 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2012-04-13 16:36:45 Dejlig fisk, smager fantastisk. Hvad er årsagen til at nogen af jer ikke vil se hvad vi spiser ? Vær hellere glad for at vide hvad vi spiser / hvad der er i maden ! Tænk lige over det ! Olav - 2012-04-09 15:15:02 Hvor får man sådan lille helleflynder er det ikke en hellefisk i stedet karoline - 2012-04-09 14:39:24 det er ikke en helleflyndre,det er en piraya :P altid godt at have en ret man kan skræmme sin familie med. mc - 2012-04-08 23:25:26 puh... bare det bilde giver mig lyst til at opsige nyheds-brevet fra dk-kogebogen. mister helt appetitten nu... mad<3elskeren - 2010-01-10 20:54:50 Ja undskyld. Men den fisk ser ikke indbydende ud! Med skind og hoved på! føj |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne