Ovnbagt Laksefilet
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : hellekiel Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg laksefileten i et stort ildfast fad. Hak fennikelfrøene med en kniv, eller stød dem groft i en morter. Pensl laksen med olie, og drys med fennikel, peber og salt. Bag laksen 20 min. i ovnen. Skyl og tør spinaten, og kom den i en stor skål. Skær radiser og forårsløg i skiver, og drys over spinaten. Bælg ærterne, og drys over. Blend syrnet fløde med krydderurterne til en lysegrøn dressing. Smag til med salt og peber. Servér dressingen i en skål til både laksen og salaten. Servér med nye kartofler og godt brød. Tips: I stedet for laks kan du anvende ørred. |
|
Opskriften er vist 27372 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne