Mælkefrie fastelavnsboller med vanillecreme

Mælkefrie fastelavnsboller med vanillecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bolledej:
125 g.margarine mælkefri
400 g.hvedemel
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 tsk.kardemomme
1 æg
35 g.gær
1 dl.sojamælk
 
 Vaniljecreme:
2 æg
1 spsk.honning
1 vaniljestang
2 spsk.maizena majsstivelse
4 dl.sojamælk
 
Opskrift:
Bolledej:
Margarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes. der røres rundt med fingrene. Gær udrørt i lunken mælk tilsættes. Alt æltes godt sammen med fingrene.

Rulles ud i 1 cm's tykkelse. Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver. Hjørnerne bøjes ind over fyldet på plade(bagepapir), samlingerne nedad. Hæver et lunt sted, tildækket.

Pensles og bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Giv den glasur på.

Creme:
Creme: Pisk æg, honning, vanille og maizena godt sammen i en gryde. Tilsæt sojamælken og bring cremen i kog, mens der piskes i den. Lad den koge et par minutter for svag varme, under omrøring. Pisk af og til i cremen under afkøling.





karakterer:
Opskriften er vist 16021 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu