Mælkefrie fastelavnsboller med vanillecreme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
|
|
Bolledej:
Margarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes. der røres rundt med fingrene. Gær udrørt i lunken mælk tilsættes. Alt æltes godt sammen med fingrene. Rulles ud i 1 cm's tykkelse. Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver. Hjørnerne bøjes ind over fyldet på plade(bagepapir), samlingerne nedad. Hæver et lunt sted, tildækket. Pensles og bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter. Giv den glasur på. Creme: Creme: Pisk æg, honning, vanille og maizena godt sammen i en gryde. Tilsæt sojamælken og bring cremen i kog, mens der piskes i den. Lad den koge et par minutter for svag varme, under omrøring. Pisk af og til i cremen under afkøling. |
|
Opskriften er vist 16021 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne