Lakse-satayspydmed jordnøddesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : hellekiel Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksen i 1 cm tynde skiver. Træk forsigtigt laksen på små træspyd. Rul evt. den tynde ende sammen, inden du trækker laksen på spyddet.
Bland farin, hvidløg, spidskommen, fiskesauce og 1 spsk. citronsaft sammen til en marinade, og hæld over laksen. Lad laksen marinere, mens du laver jordnøddesaucen. Hak løgene, og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt peanuts, revet ingefær, kokosmel, tomatkoncentrat, karry og evt. finthakket chili. Tilsæt vand, og lad saucen koge i 15 min. Blend saucen til puré, hæld den tilbage i gryden, og tilsæt saft af resten af citronen. Smag til med salt. Varm en pande op, og steg laksespyddene 1 min. på hver side. Servér lakse-satayspyddene med ris og råkostsalat, og brug peanutsaucen til ris, fisk og som dressing på råkosten. Tips: I stedet for laks kan du anvende ørred eller tun. |
|
Opskriften er vist 4800 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne