Forårsskank
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : Red : |
|
|
Skankestykkerne tørres, vendes i mel, tilsat salt og peber og brunes i margarine.
Vand, bouillonterninger og salt hældes over.
Stegetid: Under låg ca. 1½ time. Rensede urter, skåret i aflange stykker lægges ved. Retten steger endnu ½ time, til urterne er møre og kødet falder fra benene. Ærterne koges med 5 min. Skyen smages til og kan evt. jævnes. |
|
Opskriften er vist 9155 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne