Kylling i Asparges
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Daddy_Dj Indsendt : Red : |
|
|
Man starter med at tage den kogte kylling, og pille kødet af skelettet. når dette er gjort, skæres kødet ud i små stykker, og lægges ned i en skål.
Sovs: Margarinen smeltes i gryden, og når margarinen er smeltet, men for alt i verden IKKE brunet tilsættes melet, og der piskes godt rundt, indtil melet har opsuget alt fedtstoffet. Nu tilsættes mælken alt imens der piskes i gryden, opbagningen skulle på dette tidspunkt gerne være grødet, med en nogenlunde fast og dejagtig konsistens. Nu tilsættes der lidt væde fra aspargesene, og der tilsættes bouillon, indtil sovsen har nået den ønskede konsistens. Lad sovsen simre ved svag varme, med jævnlig omrøring. Der kan være mulighed for at tilsætte mere væde, da sovsen vil blive tykkere under denne opbagning. Når dette er gjort, tilsættes asparges og det ituskårende kyllingekød, og der røres godt rundt i gryden, for at få fordelt kyllingen og aspargesene jævnt i sovsen. Lad rette simre i 10 minutter ved svag varme og server Tips: Rette kan serveres i tarteletter, eller som en god kompangon til kogte kartofler |
|
Opskriften er vist 16479 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne