Kartofler i butterdej
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, rives på den grove side af rivejernet og vaskes godt i koldt vand. Sauteres i olie uden at brune, afkøles.
Kartoflerne kommes op på en plade butterdej som er rullet ud til det dobbelte, krydres med timian. Pladen lukkes sammen og pensles med æg i kanten og bages i en varm ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 24001 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne