Korteletter i fad (ala Siine)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Siine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes på hver sin side på en pande med margarine, salt og peber, de lægges i et ildfast fad.
Sovs: Løgene snittes, og brunes i samme pande, derefter kommer du champion og cocktailpølser i, lad det varme igennem, derefter puttes fløden i samme gryde og ketchup, smag til med salt og peber. Sovsen hældes ud over koteletterne og bacon strimlerne lægges oven på sovsen i fadet. Fadet kommes i ovnen ved 200 grader C i ca. 3 kvarter, spises med ris, og flutes Tips: Baconen der kommes oven på sovsen giver en kanon god smag da det siver ned i sovsen. |
|
Opskriften er vist 15449 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne